torstai 4. joulukuuta 2008

Kaikenlaista...

Viime kirjoituksesta on taas kulunut sikana aikaa ja kaikenlaista mahtuu tähän väliin...
Toisaalta ei mitään ihmeempiä :)

Oon käyny farmasiapäivillä Helsingissä, hyvää ruokaa, paljon tuote-esittelyjä, koulukavereita ja hotelliyö. Siinäpä tiivistetysti :) Ei ees jaksettu lähtee iltarientoihin vaan illalla ajoissa syönnin päätteeksi hotellihuoneeseen lepää..

Meillä oli myös työpaikan pikkujoulut, ihan kivat kemut :) Tanssilattialla näkyi niitäkin kenen en ikikuunan päivän olis uskonu siellä viihtyvän :) Hyvä ruoka, hyvä seura ja ilmanen juoma, mitä muuta pikkujouluun tarvitaan? Kiellän kuitenkin olleeni humalassa. Mut kivaa oli. (ja illan päätteeksi vain yksi sairaslomalle murtuneen olkapään kera :)

Ollaan myös "lomitettu" appiukolla muutamaan otteeseen. Hoidettu heidän ollessa reissussa 5 hevosta, muutamat kissat ja kanit. Ja niin käyty töissä siinä ohella :) Täytyy sanoa että onneksi ei tarvitse joka päivä, ehkä en jaksais sitä kuitenkaan jatkuvasti... tai ainakin eläimiä pitäs olla vähemmän ja vaan omia. Maalla sinänsä oli ihan mukavaa, kuten sanonta kuuluu. Yksi kissa palasi noin puolen vuoden reissultaan takaisin (kaikki oli varmoja että on jääny auton alle tai suden syötiksi) ja vessanpöntöstä löytyi hiiri uimasta. Elävänä kuin mikä, ja pitihän hiirulainen pelastaa sieltä ja viedä heinälatoon toipumaan uintireissusta (se on sitten herranhaltuun milloin kissat sieltä sen listii, mut toisen mahdollisuuden sai, oli aika reppana polskutellessaan)..

Agility jäi tauolle joulu- ja tammikuuksi. Toivottavasti sattuu nyt Milan juoksut samalle aikaa, ettei tule megataukoa. Agi menee kai jotenkin, nyt on vähän semmonen fiilis ettei ole otetta siihen touhuun. Tai jotenkin en tiedä miten menee, osataanko mitään, ollaanko kehitytty yhtään vai mikä tilanne... Keinu on ottanut askeleen eteen ja muutamia onnistuneita suorituksia siltä, hullusti yllytystä ja palloa palkaksi. Keppejä olen kotona ottanut verkoilla, mutta niiden treenaus jäänyt vähälle, aina pimeetä ja märkää. Ennen taukoa olis toivunut saavan yhden onnistuneen harjoituksen niin että olis uskoa siihen mitä tehdään, jotenkin tuntuu että ei olla puolessa vuodessa opittu mitään...

Näyttelyissäkin käytiin Jyväskylässä. Se oli ns ylimääräinen kun ilmottautuminen oli ennen Seinäjoella valioitumista. Päätettiin kuitenkin mennä kuuntelee saksalaisen tuomarin mielipide. Yllätykseksi kukaan muu ilmottautuneista (yht. 4) ei tullut paikalla, niinpä Mila pääsi tarkkaan syyniin ja korjas potin kotiin. Toisaalta vähän tylsää saada näin mitään, tosin eihän se mikää tae ole että sieltä mitään tulis.

Tässä välissä Milasta on tullut vielä täti. Super paljon onnea sisko-likka Lunalle pentusista!!! Olen kovin seurannut kuulumisianne, mutta en vaan ole saanu aikaseksi kommentoida.. Kyllä teillä siellä on muutaman viikon päästä jo vilinää :) Niin ja tottakai onnitelut isi-Rytille kotiväkineen myös :)

Mitäpäs muuta, ei kai ihmeitä. Hieman joulustressiä kai ja aikaan saamattomuutta havaittavissa.. Toivottavasti huominen vapaapäivä saa tilanteen paremmaksi kun lähetään pukin apulaiseksi katsastaa paketteja.. ja niin jos jaksais siivota viikonloppuna...
Miten sitä voikaan olla näin laiska... yritän kuitenkin edelleen tsempata päivitysten suhteen (mikäli täällä enää edes ketään käy...)

-mervi-

ps. lisätty Jyväskylän arvostelu