perjantai 16. marraskuuta 2007

Lääkärissä

Tää viikko on kyllä menny lääkärien kanssa asioidessa. Maanantaina siis yhteydessä elukkalääkäriin hevosen vuoksi. Yskä jatkuu edelleen, eilen käytiin 40 minsaa metsässä kävelee ja yski kyllä niin että mun sydäntä riipi. Ei kuulosta hyvälle.

Keskiviikkona kävin ite lääkärissä. Vihdoin vaivauduin syksyllä lääkäriin jatkuvan nuhan takia, allergiatestien ja röntgenin kautta erikoislääkärille. En ole testien mukaan millekään allerginen mut oikea poskiontelo täynnä jotain... No keskiviikkona siis erikoislääkärillä ja se päätti huuhdella poskiontelon. Juu kuulostaa just niin kauheelta kun on. Ei sattunut kun puudutti hyvin, mutta eihän se korvaan kivalta kuulosta kun ruston läpi jotain tikkua työnnetään nenässä :) antibiootti ja nenäsumute hoidoksi ja viikonpäästä uusi huuhtelu. Kivaa.

Tänään oli sitten Miltsun vuoro. Virallinen silmätarkastus ja rokotukset. Heti kun mentiin lyötiin tipat silmään, Milaa vähän jänskätti. Joku pikku jeppe räkytti vieres ja namitkaan ei kelvannu. Päästiin hetkeksi odottelemaan ja täyttämään lappusia. Mila rauhottu ja odotti kiltisti, sylistä katseli kun kääpiösnautseri poika vinku vieressä koko ajan. Silmätarkastus oli kyllä nopeesti ohi, huone pimeeksi katto parilla lampulla ja sano et terveet on. Me kaarrettiin vielä rokotuksiin, ne meni kans kivasti, huomasi kyllä kun pisti mutta ei ruvennut pistämään vastaan. Kassan kautta kiitos ja hei.

2 vuoden päästä sitten uusiksi, rokotukset ja silmät, viimestään. Tai mistä sitä tietää vaikka pikku-milasia sitä ennen tulisi ja silmät pitäs tarkastuttaa aiemmin... no ei nyt ihan hetkeen kuitenkaan vielä :)

Huomenna sitten kohti Jykylää. Vähä jänskättää tuleeko mitään, kunhan saisin edes liikkumaan oikein..

-mervi-

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Wau !!Kävin vakoilemassa ja teillehän on tullut ROP!! Onnea onnea ..
Mie olen niin varma että meidän Lunan kanssa saada mitään aikaseksi kun se ei kävele enää ollenkaan ,meillä vaan hypitään ... Mutta hirmuisesti onnea ..ollaan ylpeitä siskosta !

Mervi kirjoitti...

No oikeastaan vaan ROP-junnu. Rönni pokkas ROP palkinnon ja Ruuti VSP:n. Hyvin meni kuitenkin :)

Lisää tunnelmia näyttelystä jahka saan kirjotettua, arvostelu löytyy jo näyttelytuloksia linkistä.