lauantai 29. syyskuuta 2007

Turilaasta sutjakkaaksi

Tässä viikona aikana olen sen verran saanu aikaseksi että Mila on muuttanut hieman muotoaan... karvaa lähti aika kasa ja koira pieneni kovasti ja mun jännetupet ilmoittelivat olemassa olostaan :)
Nyt sit kasvatellaan uutta turkkia, jos sitä vielä kävästäs tänä syksynä näyttelyissä..
Ollaan me muutakin vähän tehty, vaikka en ole saanu tänne mitään kirjotettua... Viime viikonloppuna käytii sukuloimassa pohjanmaalla ja kotosalla olen yrittäny opettaa Milalle maahan menoa ja kierimistä.. Vähän aktiviteettiä päänupillekin... Muuten on aika menny ihan peruslenkkeilyssä ja opiskelujen stressaamisessa, tentti tiistaina ja koko ajan päällä jotain mitä pitäis tehdä ja palauttaa... ahdistaa.:(

Milan muodon muutos:-mervi-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Taas oikein hätkähdin, kun ovat nuo tytär ja isä niin samanlaisia. Hepun karvat näet saivat viime viikolla myös kyytiä..ja Heppu näytti ihan samanlaiselta pörrökasalta ennen nyppimistä kuin Milakin (tosin mielestäni Heppu on söpö sellaisena karvakasana) ja nyt karva ja koko olemus näyttää samalta kuin Milallakin, eli siistiltä:) Olisinpa tajunnut ottaa kuvat, oisin voinu lähettää, joku toinen kerta sitten!

Tossa nyppimisessä on aina se kurjaa, että näyttää kuin koko koirasta lähtisi kaksi kiloa pois, niin solakaksi Heppu tulee... No onneksi se karva tulee takaisin ja ehtii kasvaa taas hyväksi ennen tamii-helmikuun pakkasia!

Rapsuja Milalle!