keskiviikko 6. elokuuta 2008

Länderileiri 08

Leiristä ollaan pikkuhiljaa jo toivuttu. Toipuminen on mennyt yllättävän hyvinkin, viime vuonnahan Milalta meni useampi viikko totutella syömiseen, kun leiri stressas niin kovasti että syömisestä seuras oksentelua ja taas tyhjästä mahasta seuras oksentelua...
Nyt siis ruoka maittaa niin kuin ennenkin (huonosti kylläkin) vaikka leirillä evästys jäikin nakkipalkkaan.

Leiri oli jälleen todella mukava, ihana oli päästä pikkaraisen kanssa reissuun :) Matkaan lähdettiin jo torstaina ja perille löydettiin hyvin, edes Jyväskylän ralli-ruuhkat eivät olleet pahoja.

Kämppikseksi samaan huoneeseen saatiin loisto seuraa, kun jo torstaina saapui Anne-Mari ja Heppu-isi meille seuraksi :) Torstai-ilta olikin ainut kun mökissä oltiin vain me, lauantaina tupa alkoi täyttymään ja loppujen lopuksi samassa mökissä meitä majaili 7 kaksjalkaista ja 10 nelijalkaista :) Hyvin kuitenkin mahduttii ja suuremmilta rähinöiltä vältyttiin, kiitos vaan kaikille mökkiläisille sujuvasta majoittautumisesta :)

Ohjelmassa viikonlopun aikana meillä oli niin agilityä, pk-jälkeä, näyttelyä kuin yleistä oleilua. Mila ja Heppu kunnostautuivat uimalla jokapäivä, itsekin uskalsin heittää talviturkin saunasta käsin :) Päivät meni ulkona ollessa eri aktiviteeteissä, ei sen puoleen aurinko paistoi koko viikon lopun ja sää oli mitä mainioin, ei kuuma mutta silti aurinkoinen :) Ja illat venyi pitkäksi nuotiolla makkaraa paistellessa (tai odottaessa että makkaranpaistaja niitä meille tarjoili).

Väsy iski lauantaina niin itelle kuin koiralle ja otettiin pikku päikkärit Anne-Marin ja Hepun kansa ja niin sitä taas sitten jaksoi :) Mila ei tainnut levätä juuri ollenkaan kun en ollut itse paikalla, ikkunasta kurkki aina kun mökkiä kohti tultiin... Loppujen lopuksi niin väsy oli koira että aina kun hetki oltiin paikallaan kiipesi syliin tai jalkoihin nukkumaan... meidän pieni matkaaja :)

Paljon oli jo viime leiriltä tuttuja ihmisiä joihin nyt taas tutustui vähän paremmin ja paljon oli uusia kasvoja :) Kaikkien kanssa ei tietenkään heti ole niin paljon yhteistä juttua, mutta pikkuhiljaa alkaa porukka käydä tutummaksi. Kaikin puolin oli kiva leiri, ensi vuoden kalenteriin pitänee jälleen siis järkätä tilaa leirille :)


-mervi-

Ei kommentteja: