torstai 16. lokakuuta 2008

Milankin kuulumisia...

Juu, kyllä se koiruuskin on hengissä :) vaikkei kuulumisia ole juuri tullut...

Mitään ihmeellistä ei tosin kuulu, lihottaa yritän ettei kylkiluut paistas. Aamuruuan kyytipoikana tarjoillaan kermaviiliä toiveissa että maistuis paremmin, iltaruuan seassa öljyä sekä koiranmakkaraa tuomaan makua lisää. Vaihtelevasti uppoo :)

Hierottavana käytin Milan viime viikon maanantaina ja tulevana maanantaina mennään uusiksi. Mila peitsaa tosi paljon, tai siis kiinnitän ainakin siihen tosi paljon taas tällä hetkellä huomiota. En sit tiedä onko se vaan sen tapa liikkua, kun tekee sitä kävely kuin juoksu vauhdissa kuten myös vapaana.. Toisaalta näyttelyhihnassa osaa ravata kyllä, siis hakeutuu siinä paremmin raville kun normihihnassa. Pitäisköhän alkaa lenkittää sillä :)

Jumissakin tuo vähän oli, selkä sekä takajalat. Varmaan tyyppivika näillä kun tulee aika herkästi kylmiltään valtavia loikkia ylöspäin. Täysin ei kuitenkaan rentoutunut vieraiden käsien alla. Hetkittäin häntä hieman laskeutui eikä ollut koko ajan koipien välissä.. No jospa ensi kerralla olisi rennompi kun tutumpaa ja toivottavasti jumit vähän hellittänyt. Kotiohjeiksi saatiin saunan jälkeen selän sivelyä muutaman päivän välein sekä suositeltiin Osteomax-K:ta sekä oluthiivaa syöttämään. Osteomax-K:sta saa mm. magnesiumia sekä kalkkia ja olut hiivasta B-ryhmän vitamiineja... vielä en ole saanut aikaseksi hommattua mutta suunnitelmissa on. Lisäksi aion hankkia myös Back on Track loimen, katsotaan päästäänkö sovittelemaan vai tilataanko mittojen mukaan...

Czeene kävi myös hierojalla ja vanha rouva päätti nauttia ja oli kuulemma oikein kuorsannut käsittelyn aikana :) Se ainakin rentoutui kunnolla.

Agiakin ollaan harrasteltu. Kotona ollaan tehty silloin tällöin niin hyppyjä kuin A:takin (ottaa nykyään kontaktit hyvin, itseasiassa ei taida olla koskaan hypännyt yli!). Keppeihin olen virittänyt kotona verkot. Mulla on joku ongelma noitten keppien suhteen, paremminkin ne on mennyt mut nyt varmaankin ite saan sählättyä ne aina. Liekö omasta käskytyksestä ohjauksesta vai mistä kii, mut Mila usein pujottelee niin että menee joka toisen välin?! Jospa noilla verkoilla saatais onnistuneita suorituksia paljon jotta rytmi löytyy jälleen, ja mä taidan opetella pujottelun ajan olee hiljaa jotten sotke.

Keinu on menny ehkä askeleen oikeaan suuntaan. Olen nyt vaan vouhottanut paljon pallon kanssa keinua niin että siitä tulee superjuttu ja sinne on kiva kiivetä. Ite keikautan keinun ja samalla tuen milaa jottei pakene ja kehujen kera alas ja palkka pallolla. Nyt ainakin näyttää toimivan, katotaan milloin tulee takapakkia. Kun vaan nyt ite muistais sen maltin!!!
Toki harkoissakin ollaan käyty, aina kun töiltä pääsee. Viime kerrasta sen verran että positiivin juttu oli varmaan keinun ohella että Mila haki renkaan hyvin. Mentiin puomi - hyppy - rengas, ite olin varmaan reilun metrin sivussa kun hypyltä käskytin renkaalle ja hienosti haki sinne vaikka joutui muuttaamaan omaa linjaansa. Hienoa! :)

Hevosesta sen verran että pissa kulkee jälleen paremmin. Antibiootti loppu tänään ja hevonen on koko ajan pysynyt virkeänä. Nyt toivotaan että tilanne ei pahene kuurin loputtua. Varmuuden vuoksi syötellään C-vitamiinia + suolaa jotta joisi tarpeeksi. Huvittavaa tässä kaikessa on se että monena iltana mut on voinut bongailla karsinan oven takana höpöttelemässä "piss.. piss.. pissaa nyt... piss. piss.. tee pissa...." Se kun on ollut paras hoidon seuranta, miten paljon tulee, tuleeko paineella, pitääkö pinnistellä ja tiputella monta kertaa peräkkäin vai onnistuuko kerralla :)

-mervi-

1 kommentti:

sari kirjoitti...

Lämpimät onnittelut Milalle ja omistajalle! :-)