torstai 4. maaliskuuta 2010

Lauma kasvaa...

Niin se kuukausi taas vaihtui ja nyt ollaan jo kovasti menossa kohti kevättä :) päivät on valoisempia ja pakkasetkin lauhtuneet.

Koirien flunssakin taitaa olla ohi ja nyt leudoimmilla säillä ovat päässeet lenkillekin normaalimmin.
Loppujen lopuksi myös Nemi alkoi hieman oireilla, ei yhtä selvää rohinaa hengityksessä, mutta aivastelua tavallista runsaammin.
Milanhan käytin lääkärissä heti ensimmäisellä viikolla jolloin oli oireita. Mitään ei löytynyt, tai siis kuulunut keuhkoista, imusolmukkeet hieman turvoksissa, mutta ei mitään vakavia tulehduksen merkkejä. Diagnoosi lievä ylähengitystieinfektio, hoitona lepo. Eli maksoin sen 50 turhaan, no sainpahan mielen rauhan.. viikonloppukin oli tulossa ja muutenkin siinä vaiheessa oli kovin epävarmaa olisinko ite viemässä lääkäriin tarvittaessa seuraavalla viikolla, jos oireet pahenisivat...
En olisi ollut viemässä.

Seuraavalla viikolla sain elämäni haastavimman ja ihanimman työn. Tiistaina 23.2.2010 klo 6.47 musta tuli äiti. Tytön tylleröinen, 3250g, 48,5cm syntyi vahvistamaan perheemme naisvaltaa :)

Perjantaina saavuttiin kotia ja nyt on harjoiteltu yhteiseloa :) ihan kivasti menee, eihän noin pieni tee juuri muuta kuin nukkuu ja syö, hieman seurustellaan mutta pääsääntöisesti keskitytään noihin kahteen ensimmäiseen. Itsekin olen saanut ihan kiitettävästi nukuttua, enemmän pitäisi malttaa huilailla päivällä, eikä touhuta kotitöitä tai netissä surffailla...

Koirat on ottaneet tyttösen vastaan varsin hyvin, vähän tuotiin peitossa ennakkoon hajuja kotia ja kovastihan tuota nuuskuteltiin. Ja mä sain muutaman päivän poissaolon jälkeen iloisen vastaanoton, hyvä etteivät kiivenneet lahjetta pitkin syliin :)
Tottakai pitää pitää kolmikkoa silmällä eikä voi jättää vahtimatta, mutta hyvin tytöt käyttäytyy. Käydään haistelemassa, mutta kumpikaan ei ole tainnut edes yrittää käydä nuolaisemassa.
Nemi on enemmän kiinnostunut ja käy kurkkimassa kun ääniä kuuluu että mikä siellä on. Mila on enemmän kylmän viileä, ehkä jopa vähän mököttää kun tuli taas yksi lisää joka vie huomiota.
Tasasesti yritetään kaikille antaa huomiota, ja kunhan ikää tulee pienimmälle lisää niin mäkin pääsen ulkoilemaan. Nyt on ollu koirien lenkitys täysin muiden hoidossa (ei tässä kyllä vielä hurjan kovasti kävellä edes...) Mutta harjoitellaan ja katsellaan mitä yhteiselo tuo tullessaan :)

Nemi vartioi tytön unta :)

-mervi-

6 kommenttia:

Mirjami kirjoitti...

Paljon onnea:) Vai tällaista sinnepäin kuuluu, no kyllä jossain vaiheessa jotain blogista päättelinkin, mutta silloin jäi kommentoimatta. Auvoisaa yhteiseloa koko laumalle - joko pieni kenneltyttö lähtee ensi kesänä leirille?;)

JonnaCS kirjoitti...

Onnittelut tuoreesta junnuhändleristä koko perheelle :) Hyvä, että koiratkin ovat ottaneet tulokkaan mukavasti vastaan. Toivottavasti meno jatkuu yhtä rattoisasti.. :)

Yritin jo aikaisemmin päivällä käydä kommentoimassa mutta ei antanut..höh

Anonyymi kirjoitti...

Oikein paljon onnea pienen tytön johdosta :) On teillä nyt oikea "akkavalta" kotona.

Onnittelut myös Nemille huomenna olevan 1-vuotissynttärin johdosta.


t. Malla, Jukka, Ryti, Repa ja Carolina

Anonyymi kirjoitti...

Suuren suuret ja lämpimät onnittelut koko perheelle ! Ja onnea myös 1-vuotiaalle syntymäpäivän johdosta !

T. Eija, Elsa, Simo ja Pyry (ja Lyyli-sisko, kenen synttäreille mennään sunnuntaina)

Ansku kirjoitti...

Onnea koko perheelle :)

Pia kirjoitti...

Onnittelut pienestä tytön tylleröisestä :)!