sunnuntai 20. toukokuuta 2007

Uusi lelu

Lauantaina kartutin Milan lelu varastoa yhdellä uudella lelulla.
Kaikista parhaat lelut Milasta on kyllä vinkulelut, joiden kanssa jaksaa purrittaa yksinkin hyvän tovin. Halusin kuitenkin lelun millä voisin leikittää Milaa muutenkin kuin heittelemällä, niinpä tein Milalle vetonarun.

Netissa seikkaillessani bongasin Kuopion palveluskoira yhdistyksen foorumilla keskustelun naruleluista, niiden tilaamisesta ja tekemisestä. Ohjeetkin tekemiselle oli, niinpä päätin kiertää kangaskaupan kautta hakemassa vähän trikoo kangasta ja kattoa mitä saisin aikaan.

Ja tämmönen siitä tuli
Ite naru oli kyllä helppo tehdä, tein vielä toiseen päähän letittämällä lenkin, mistä ite hyvä pitää kiinni. Aikaa meni ehkä 10 minsaa ja hintaa kerty kokonaiset 1,70 € :) (kahta eri väriä 150 cm leveetä trikoota 10 cm levyinen pätkä, kestää pesunkin) että ei kyllä jää hirveesti harmittamaan jos lelu ei saakaan suurta suosiota... Myytävät perinteisen solmu-narulelut on kovin tiukkaa punosta, ja meillä ainakaan ei hampaita tahdota semmoseen iskeä, nytkin tuo naru vähän liian "jämäkkää" Milan mielestä, olisi pitänyt jättää ehkä solmut löysemmälle.. ei sen puoleen vielä sen voi vaikka purkaa ja tehdä uusiks.

Narua on kyllä kokeiltu jo tosi toimissa ja kyllä Mila siihenkin syttyy, ei oikein osaa vetää kilpaa kunnolla vaan ennemmin leikkis niin että sitä heitellään. No pääasia että kivaa on!


Pialle vielä kiitoksia vinkistä, miten saada rähjäämiset ohitustilanteista pois. Bliw saippua pullo ostettu ja täytetty vedellä, ja nyt lenkeillä toivotaan että tulis koiria vastaan :) muutaman kerran olen päässy ruuttailee vettä päin näköö, on ehkä hiljentäny mut riekkuu edelleen hihnan päässä... mut katsotaan kuinka asia kehittyy :)
perjantaina lähdin oikeen tarkoituksella kuuden aikaa lenkille että tulisi paljon koiria vastaa ja kiersin koko taajaman, niin kokonaiset 2 koiraa tuli vastaan, molemmat viimeisen puolen kilometrin aikana ja toinen oli vielä niin puskassa että ei ees hokassu Milaa... no, eiköhän niitä vielä tule vastaan :)

-mervi-

Ei kommentteja: