keskiviikko 25. heinäkuuta 2007

Kesän loppumista odotellessa...

Tää on niin ristiriitaista. Kesä on ihanaa aikaa, varsinkin aurinkoiset päivät ovat työn teon ohella oikeita nautinnon hetkiä. Mutta silti odottelen että kesä menis ja työt loppus.

Ennen töiden loppumista on vielä Kuopion näyttely, sitäkin odottaa kun siellä näkee Luna siskon ja muitakin ländereitä. Mutta sekin on jo elokuuta.
9 päivä loppuu työt, ja perjantaina suunnataan heti länderileirille Milan kanssa. Sitä jos jotain on odottanut, siitä lähtien kun sain oman läntsyn tai oikeastaan jo sitä ennen :) ihanaa päästä tapaamaan uusia ländereitä ja toki ihmisiä jotka kulkee niitten kanssa, etunenässä Heppu-isiä!
Kun leiristä on toivuttu torstaina 16 päivä tää tyttö lähtee elämänsä ekalle rantalomalle!!! Kaverin kaa päätettiin pistää elämä risaseksi ja ollaan varattu viikon matka Kreikkaan Kreetalle rannalle lojumaan :) sitä odotellaan kans innolla... ja ne muutama välipäivä menee sit pakatessa ja jännittäessä loman alkua.
Ja sitten kun sieltä palaan seuraavan viikon perjantaina on jäljellä enää 4 lomapäivää ennen koulunalkua :( ja kesä ohi ja rankka syksy edes...

Ensin oottaa että tulis jo elokuu, ja sit toivoo että se ei vielä ois menny ohi...
Mutta kaikkee kivaa on kyllä luvassa sille kahdelle ja puolelle viikolle minkä lomailen, että ehkä taidan kuitenkin odotella sitä elokuuta :)

Tänään käytiin taas agilityä harrastamssa. Otettiin yksittäisenä esteenä keinua. Ekan kerran Mila meni oikein hyvin, otettiin taas niin että keinu laskeutui pöydälle. Toisella kerralla hyppäs kesken alas, sit hyppäs vielä parikolme kertaa lisää! Kääk, mikä sille tuli? Mun mielestä ekalla kerralla ei sattunu mitää, ei rämähdystä ei mitään... no, saatiin onneksi se menemään pari kertaa hitaasti houkuttelemalle koko keinu ja jätettiin hautumaan seuraavaan kertaan... toivottavasti ei tule mitään ongelmia.
Toisena harjoituksena oli 4 hypyn ja 2 putken irtoamis tehtävä. Esteet muodosti ikään kuin neliön, putket mutkalla eri päissä, ja putken suulta toisen putken suulle kaksi hyppyä. Mila meni oikeestaan tosi hyvin. Liikkeelle lähettiin hyppyjen välistä, hyppy - putki - hyppy - hyppy - putki - hyppy. Ainoastaan toka putkelle tullessa ite ajauduin niin sivuun että meni ohi, ja vikan esteen ohi meni kans kerran, mutta siinä olin ite kans niin sivussa että katto varmaan siitä... oikeesti järkyttävän tarkkaa mitä ite tekee siellä, ja ite kun ei osaa niin koira menee vikaan siks. harjoittelua harjoittelua... onneksi yks kaveri on menos kait ikeaan pe, jospa saisin tuliaiseksi pari tunnelia koti harjoitteluun :)

-mervi-

2 kommenttia:

Welmuset kirjoitti...

Hyppykeinu .tuttu juttu,Tahtoo nää länderit harrastaa sitä .. Welmu on pari kertaa harjoituksissa pysäyttänyt ihmisten pumput kun on rojauttanut siihen keinulle ihan hulluna ja hups sehän loppuukin kesken ...
sitä kannattaa ottaa avustajan kans ja makupala lätkän päälle ja siitä rauhallisesti ..
kiva . me sit nähdään ensi viikolla kuopijossa.. sisaruksen ja gabriel kaikki samassa kisassa. tulee olemaan tuomarilla vaikeaa kun niin komia katras tulossa ...
ja leirillä sitten lissää !!
t. luna sisko ja myö muut

Anonyymi kirjoitti...

Mekin odotamme leiriä ja sitä että saamme vihdoin tavata teidät! :)
Onnea näyttelyyn!

A-M ja Heppu