perjantai 8. helmikuuta 2008

Lomalta töihin..

Viime viikonloppuna vietettiin siis minilomaa pohjoisemmassa.
Perjantaina matkattiin kohti Vuokattia Kimmon kanssa mökkeilemään Anopin + hänen miehen sekä miehen pojan ja tyttöystävän kanssa. Kiva viikonloppu, ikinä en ole ollut hiihtokeskuksessa lomailemassa ja ainahan mulle kylpyläkäynnit maittaa joten ei valittamista, varsinkin kun oma kustannusosuus oli minimi..

Perjantai meni vain olellessa ja mökillä saunoessa, mutta heti lauantaina oli sitten tosi kyseessä kun suunnattiin rinteisiin. Meikäläinen ei ole lasketellut viimeisen 10 vuoden aikana kertaakaan ja tavan hiihtosukset on ollu jalassa viimeksi yläasteella... 9 vuotta sitten. Että tällä kokemuksella kohti rinteitä. Onneksi maan vetovoima vie alas vaikka mitä tekis niinpä en jäänyt rinteiden huipulle keikkumaan koko päiväksi. Oikeastaan oli tosi kivaa, alkuun jännitti ja alas tultiin tukevasti auraamalla :) loppuajasta jo vähän uskalsi vauhtiakin antaa kertyä. Ja kerran vain heitin kumoon!! mutta täytyy sanoa että 3 tuntia oli kyllä maksimiaika, aika hyvin jalat jo siinä ajassa sai jumiin :)
Ja kun kerran selvittiin rinteistä ehjänä suunnattiin vielä keilaamaan sekä Kimmon kanssa uimaan. Mukavahan sitä oli lillua lämpimissä porealtaissa urheilun jälkeen. Illaksi vielä Katinkullan karaokebaariin kuuntelee sulosointuja, itse emme siis laulaneet ;)
Sunnuntaina vielä ennen kotia lähtöä käytiin pari tuntia keilaamassa, ja mä jopa onnistuin siinä, ainakin paremmin kuin edellisenä päivänä.. Ja vaihtelevassa säässä köröteltiin kotia... Kiva viikonloppu vaikka Miimukkaa olikin välillä ikävä, oikeasti muutaman kerran kattoi vaistomaisesti takapenkille kuinka siellä matka sujuu. Hyvinhän pussillinen vaatteita siellä matkusti.
Hyvin Milalla oli menny porukoilla, Czenee oli leikittänyt niin että olivat suoneet sille jo sunnuntaina tovin huilia ja tuoneet Milan kotiin siksi aikaa kun kävivät Mummolla...

Maanantaina koittikin arki samantien, kello pärähti seitsemältä ja eikun töihin ysiin. Nopeasti viikko on mennykin töissä. Apteekki on sama tuttu missä olen ollut useasti aiemminkin, paikat on siis tutut joten aika nopeasti on sulautunut joukkoon taas. Vähän on tietenkin muistelemista kuinka hommat sujuvat, mutta kyllä se tästä. Parit voiteet ja yskiksetkin olen jo päässyt tekemään.

Keskiviikkona jatkuikin meillä agi treenit 2 kuukauden tauon jälkeen, kiva oli kyllä mennä taas hallille vaikka saikin sitä ennen paahtaa pää kolmantena jalkana että kerettiin. Ohjaajana oli eri kuin meillä tavallisesti ja tällä kertaa harjoiteltiin itsenäisesti A:ta, puomia, keppejä, rengasta, putkeen lähettämistä sekä hyppy ja putki -harjoitus jossa oli sylikäännös.

Kepit meni hyvin, muistin antaa itse aloittaa, tosin kun yritin vähän lisätä tempoa edistämällä ja kannustamalla "Tule, tule", Mila jätti pujottelematta ja tuli perässä pää kalleen "Ai minne Tule?". Kun maltoin kannustaa vierellä pujotteli kyllä sujuvasti. Puomi oli ok, pari kertaa lipsahti kontaktilta alas asti, mutta muutama oli tosi hyvä. A:ta otin vain alastulolla, niin että nostan kontaktin ylä reunaan ja siitä käskyllä Mila tulee alas niin että takajalat jää kontaktille, tämä ok. Rengas kans ihan jees, pari kertaa tais mennä väärästä välistä. Putkeen lähettämisessä Mila kääntyy herkästi takas, aika suljetusta kulmasta menee sisään, mutta ei jatka ja kun itse menen meno-suun ohi kohti tulo-päätä (putki mutkalla), pyörähtää takasin, tiukalla käskytyksellä ja kannustamisella meni kuitenkin. Sylikäännöskin onnistu kunhan vaan ite menin oikeaan paikkaan, ajauduin usein putken suun kohdalle itse ja siitä sitten väärälle puolelle putkea, koira kyllä osaa, minä en.
Mutta taas innolla kohti ensi viikon treenejä, lisäksi odotan että tulisi kesä ja saisin A:an pihaan niin että pystyisin ottaa sitä vaikka päivittäin, nyt se on lumen ja pressun alla.. ei jaksa kaivaa kovinkaan usein esiin... laiska...

-mervi-

Ei kommentteja: