tiistai 18. maaliskuuta 2008

12 vuotta!

Mummelimme karttui jälleen vuosi lisää, 12 vuotta pykälässä!! Nykyään saa olla todella onnellinen ja kiitollinen jokaisesta lisä vuodesta, jokaisesta yhteisestä kesästä ja joulusta. Vanhuus ei tule yksin.

Viikko sitten Czene kävi lääkärissä, edellisellä viikolla oli kaksi kertaa oksentanut. Eka kerta oli ollut iltaruuan jälkeen ja oli ollut kovin huonovointinen, ei tullut omalle paikaleen nukkumaan vaan maannut eteisen lattialla hengästyneenä ja tärisevänä. Toinen kerta oli pari päivää sen jälkeen, ja ilmeisesti ei niin voimakkaasti vaikuttanut silloin(ite en ollu paikalla kummassakaan tilanteessa). Kuitenkin eläinlääkäriin aika ja verikokeisiin että löytyykö mitään mistään.
Päällisin puolin kaikki ok, olivat sitä mieltä että ikäisekseen ihan hyvässä kunnossa, lihaksiakin vielä jälellä. Sydän ja keuhkot kuulostivat normaalilta. Maanantaina tuli sitten verikokeiden tulokset ja niissäkään ei ollut mitään hälyttäävää. Muutama arvo poikkesi viitearvoista mutta heitot oli pieniä. Eli onneksi ei syytä huoleen. Ruokaa tarjoillaan nykyään Czeenelle kolmesti päivässä, aina vaan kuin mahdollista järkätä. Annokset pysyy vähän pienempinä eikä välit veny pitkiksi, ja nyt on taas eväät pysyny sisällä.

Täytyy kyllä olla onnellinen että Czene on pysynyt noinkin terveenä, 12 vuotta ja vaivoina on oikeastaan vaan niveloireet, ja niihinkään ei mene Rimadylia kuin satunnaisesti. Toivotaan että jatkosskin Mummeli pysyy terveenä ja jaksaa pitkään vielä leikittää Milaa!

Onnittelut siis Czenelle!!

Onnittelut myös Heppu-iskälle huomisen johdosta! Komiat 5 vuotta täyteen!

-mervi-

Milan 1,5 vuotis kuvatkin on otettu, jos vaan saisin ne muokattua julkaisu kuntoon niin tekin näkisitte :) ehkä pääsiäisen vapaina saa aikaseksi.. ehkä...:)

Ei kommentteja: