maanantai 31. maaliskuuta 2008

Luikku koira ja iloinen emäntä

Milasta tuli sutjakka tyttö viikonloppuna, herkkujen avulla kakara on kynitty ja kutistuhan tuo puoleen.. :) mahan alunen lähti suhkoht kivuttomasti, mutta tassuista käytiin tällä kertaa aika taistoa. Lopputulos tässä :


Ja emäntä on kohtuu iloinen.. allekirjoitin työsopparin tänään tuohon "meidän" apteekkiin, eli siis sinne missä tällä hetkelläkin olen, joka on voimassa toistaiseksi :)
Tyytyväisiä ollaan! uusi apteekkari aikanaan tietty miettii henkilökunnan tarpeen, mutta kyllähän tuossa töitä taitaa riittää... tänään ollaankin sit hiihelty menemään aika hymyissä suin :)

-mervi-

ja noihin edellisiin kommentteihin...
Mirekin: juu eil tultu kevätpäiville, olis ollu kiva mutta matkaa tosiaan vähän liikaa. Katotaan miten saan työvuorot sovittua, jospa pääsis käymään leirillä, olisi kiva tavata..
Tsemppiä teille näytelmiin ja tuleviin agikoitoksiin.. meillä niistä ei vielä edes puhuta :)

Ansku: juu työjutut välillä hymyilyttää ja välillä v..tuttaa... ja TOSI harmi jos ei nähdä SM aikoihin.. Olis tosi kiva tavata, yhteistä kun meillä on useampi juttu :) Toivotaan että joskus jossain törmätään!!

Anne-Mari: Toivon todella että nähdään jossain vaihees, jos ei muuta niin koitetaan treffailla muuten? Meillä kun todella oli yhteisiäpiirteitä paljon, ja muutenkin synkkas hyvin heti :)
Kukas sitä Milan pentusta haaveilee??
te olette siis menossa leirille? entäs SM tänä vuonna? Varkaus kun on 40 km päässä meiltä... jotenkin väkisin mä sinne tulen..prkl..(tai sit en..)
ja isille kans pusuja :)

Terhi + poppoo: Welmulle antoisia lomia :) jospa tuo meidän tyttönenkin seuras perässä juoksuja, aina on tainnu mennä aika tasatahtia Lunan kanssa.. Ja lykkyä tuleville pentusuunnitelmille, kyllähän ne hoituu vaikka häitten lomassa tarpeen tullen :)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon työsopimuksesta! Niinhän se kai on, että vaikka teidän alallannekaan nuo työajat eivät taida olla niitä säännöllisimpiä, niin suht turvattu työtilanne helpottaa elämää kuitenkin kummasti.

Toivottavasti me nyt sitten ees itse päästään leirille, mutta kyllä ainakin näillä näkymin olisi tarkoitus. Pieksämäen näyttelyä harkitaan, mutta katsotaan nyt.:) Eikä me sinne agikisoihin nyt ihan justiin olla vielä menossa, kyllä tuossa vielä on työsarkaa. Mutta jos jossain vaiheessa kuitenkin...

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA työsopparista! :D Hieno homma!

Terkkuja!

Hugo ja Sanna

Anonyymi kirjoitti...

Joo, onnea vaan kovasti työsopimuksesta! Kyllä kelpaakin hymyillä:)

Ja Mila oli niin siisti että! Mäkin todella aloitin Hepun nyppimisen, mutta takaosa on vielä kynimättä. Raukka näyttää niin onnettoman pieneltä :(

Luulen, et Milan pennusta voisi olla kiinnostunut, joku joka asuu Turussa, alkaa Aalla ja sillä on ennestään länderi, jonka nimi alkaa Hoolla ;O) Quess who!??


Rapsuja!

mervi kirjoitti...

anne-mari: ahaaa... näin vähän epäilinkin :) pitää pistää korvan taakse tulevaisuutta varten :)

sari kirjoitti...

Onnittelut sopparista! :-)

Unknown kirjoitti...

Onnea työläinen ;0)
Kylläpä Mila näyttääkin upealta .. Meillä Luna jäi vaiheeseen ja nyt ei kyllä kehtaa kiusata ollenkaan .on niin kipeä tyttö parka .häkissä nukkuu tyynyllä ja ei syö .. Welmua kai kova ikävä ..
mutta aurinkoista viikonloppua !!!

Adeina kirjoitti...

Halusin antaa sulle tälläisen "Blogging with purpose" tunnustuksen.
http://touhukirja.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

Pääsetkö sunnuntaina 6.7. agirotuun? olis paikka möllijoukkueessa vapaana! jos ei saada yhtä mukaan niin koko joukkue pitää perua :( Varallekkin saa tulla!