perjantai 2. toukokuuta 2008

Hengissä?

Juu, kyllä ollaan hengissä vaikka viime kuussa en saannut mitään kirjoitettua... hävettää kyllä joo... Aika menee vaan niin nopeesti!

Työharjoittelu loppu tänään, tai virallisesti sunnuntai on viimeinen harkkapäivä, mutta viikonloppu on vapaa. Maanantaina vaan todistus harkasta postiin ja odottelee tutkintotodistusta. Muutama viikko ja sitten pitäisi olla ammatti :) Huisia!!

Miikkulaisen kanssa ollaan käyty ahkeraan edelleen agiharkoissa, kun ei ne juoksut ala kai ikinä! Todennäköisesti onnistuu tekemään ne just sillon kun on pieksämäen näytelmät, herkkuperseenä sit härnätään poikia siellä. Sinne ollaan siis nyt ilmottauduttu, pitäis kai vähän harjoitella taas ravaamista ja seisomistakin...

Agiharkat on mennyt vaihtelevalla menestyksellä. Mulla on vähän paha tapa yrittää liikaa ennakoida ja kiirehtiä vaikeampiin kohtiin ja unohdan ohjata kaikki esteet. Malttia malttia ja selkeyttä niin Milakin vois tietää mitä tarkoitan...
A:takin ollaan päästy kotona harjoittelee kun lumet sulaneet ja piha lähes kuiva. Nyt sekin alkaa jo sujua paremmin. Lyhyeltä matkalta lähettämällä onnistuu jo ilman hihnalla jarruttamista, mutta yhtään jos tulee vauhtia liikaa niin menee pitkäksi eikä onnistu pysähtymään alas niin että takajalat jäis kontaktille. Mutta hyvin on homma edennyt ja nopeastikin kun vaan pääsee usein ottamaan toistoja. Nyt olenkin laittanut toivelistalle isille keinun. Se kun on vielä täysin alkutekijöissä ja aika pelottavakin :) sitä kun päästäis kesä treenaa vois harkita ehkä kisoja... tai ehkä ei... katotaan.. :)

Muuten elämä menee samaa rataa, aamulla töihin, kotia, tallille, lenkille, sauna ja nukkuu... Ei ole mulla kyllä vapaa-ajanvietto ongelmia näitten elukoitten kanssa. Haaveissa siintääkin kovasti oma talo ja talli siihen pihaan niin vois joskus helpottaakin.. Pankissa kyllä ottavat meidät velkavankeuteen tuleviksi vuosiksi jos halutaan. Meillä vaan ei ole ihan täysin kohdanneet Kimmon kanssa ajatukset siitä missä asuttas ja onko mulla sitä tallia vai ei. Mutta keskustellaan, (taivutellaan, uhkaillaan,) keskustellaan, (vaaditaan, itketään,) keskustellaan.. kyllä se tästä vielä voitoksi kääntyy :)

Meillä on muuten kans tehty ekat havainnot punkeista. Tänään ostin ite Exspottia ja kai Mila pitäis "myrkyttää". Kovasti on kysyntä jo kasvanut töissäkin... Kesä tulee :)

-mervi-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva lukea kuulemisia. Jos haluatte Etelään niin täällä olisi yksi vakipaikka kohta auki ;)

Me ollaan kanssa Matin kanssa suunniteltu naimisiinmenoa siis pankin kanssa (ettei tuu väärinkäsityksiä). Pitäisi vissiin aloittaa rakennuspuuhat keväällä 2009. Tontista tehdään paperit toukokuun aikana.

mervi kirjoitti...

Kiva kun joskus saa aikaseksi kirjoitettua ;)

Ei myö etelään päin lähetä, vakkaripaikalla kun ollaan täällä :)
Meillä voipi olla hyvinkin samanlaiset aikataulut... kiva seurata miten homma etenee teilläkin!