torstai 15. toukokuuta 2008

Juoksun tuoksua

Vihdoinkin!! Milan juoksut alkoi maanantaina, eihän niitä onneksi yhtään odoteltukaan... Juoksujen alkamispäivien väli oli nyt 235 vrk kun edellinen väli oli 179vrk... Ihan kiva sitten joskus tulevaisuudessa ennustaa milloin voisi pentuja ajatella.. Nyt juoksut on just loppumaisillaan kun on Pieksun näytelmät.

Vihdoinkin tuli myös uudet työvuorolistat, ja ylläri ylläri mulla olikin kesäkuun puolivälis viikonloppu vapaa!! Eli agi-sm:n olisi nyt tarjolla kannustusjoukkoihin yksi lisää ja tarvittaessa vaikka KeTy jollekin! Odotan innolla että näkis naamoja blogien takaa :) ja tietty ihania ländereitä... Miikkulaisenkin voisi harkita ottaa hengailee mukaan...

Juoksutauko tarkoittaa myös taukoa agiharkoista. Isillä alkaa kyllä loma ens viikolla, joten jos pikku painostuksella saisin seuraavan kolmen viikon aikana keinun kotia ja ehkä jopa renkaan..

Muuten elämä menee samaa rataa.. Nyt on jopa työvuoroissakin jo esiintynyt muutakin kuin ma-pe 9-17. Paperit on vetää yliopistolla, toukokuun vimpalla viikolla toivottavasti olis jo farmaseutti :)

Tontista käydään painostusta ja haavekuvia kasvatellaan.. Hepukka köhii välillä ja sit siltä puuttuu pala jalastakin, jes. Ei paha haava, ei tulehtunu tai turvonnu, kasvattelee vaan iloisesti liikalihaa... Voi hittovie mä tahtoisin sen omaan pihaan.

Mutta tällä mennään kohti kesää ja odotellaan lämpimiä kevätpäiviä (tänään nimittäin sato lunta)...

-mervi-

Ei kommentteja: