maanantai 17. toukokuuta 2010

Ekat kisat

Juhuu!! Nyt se on tehty, eka startti agiradalla Milan kanssa :)
Kisaura korkattiin omissa kisoissa helatorstaina. Tuomarina oli Minna Räsänen ja radat oli oikein kivat. Aika lailla suoraa linjaa, ei oikeastaan sellaisia kohtia joista olisi joutunut tosissaan miettimään miten selvitään. Just hyvät ekoihin kisoihin :) Mulla vaan jännitys oli melkoinen, ilmottautuimisessa vielä kyselin saako karata kotia :)
Rataan tutustuminen meni ihan hyvin, sain jopa keskityttyä ja kerkesin muutamat minien radat katsoa ennen kuin alkoi keskittyminen omaan rataan. Ja niin kuin arvasin itse radalla ei enää miettinyt jännitystä tai muuta vaan sitä mitä tehtiin. Muutama aika täpärä pelastus kiljahtamalla, keinulta hätäisesti alas ja kepeiltä pujotteluvirhe ja kielto kun aloitti uudestaan 2 välistä. Mutta saatiin kuitenkin tulos ja sijotuttiinkin kolmanneksi.
Toinen rata oli sama mut toisinpäin, ja virheetkin samat. Keinulta kielto ja pujottelusta 2 kieltoa, tulos siis Hyl. Pääasia että nyt ollaan ekan kerran kisoissa käyty ja hengissä selvitty! ja tiedetään ainakin mitä pitää harjotella lisää..

Nemppukin on hieman aksaillu. Se on vaan uskomattoman herkkis, ei kestä toistoja tai painostamista. Eli ite pitää keskittyä siihen mitä tekee, jos ite sählää niin sit on pikkulikka sekasin. Vielä ei ole suurta paloa syttynyt esteitä kohtaan, mut koitetaan edetä pikkuhiljaa positiivisella fiiliksellä.

Muuten tää aika vaan menee uskomattoman nopeasti. Päivä menee yhdessä hujauksessa, ilman että tekee ees ihmeempiä. Iida työllistää kiitettävästi, tai ei mitenkään pahasti mut miten tuollainen 3 kuinen nyt työllistää. Syömistä, vaipanvaihtoa, nukkumista, vähän itkua ja kiukkua. Nukkuu yöt, päivällä sit vähemmän. Kiltti se oikeesti on, ja ihana :)
Eka äitienpäiväkin meni, ja en saanut aamupalaa sänkyyn. Vähän isi muisti, mut parasta oli ehkä kuitenkin päästä ratsastaa! Ensimmäinen kerta sitten elokuun, niin mulla kuin hevosella. Hienosti meni :) Vähän jänskätin onko virtaa enemmän kuin laki sallii, mutta ei edes ollut. Molemmat muistettiin kuinka juttu toimi, ja oisin voinut lähteä vaikka heti maastoon. Kun on tarpeeksi kauan yhdessä tehty niin luotto on niin kova toiseen että ei tommoset kuukausien tauotkaan saa tilannetta kaaokseen!

Sen verran olen kuitenkin saanut aikaan että tytöt ovat päässeet talviturkeistaan, ihan konkreettisesti siitä karvamäärästä mikä oli yllä + kävivät jo uimassakin. Karvaa siis riitti ihan kiitettävästi, pikkasen pitäs vielä siistiä saksilla, tassut ja Milan pylly. Nemi vaan inhoaa maailmassa kai eniten että tassuja, etenkin etutassuja räplätään. Pitänee saada lohduttaja/kiinni pitäjä kun rupeen niitä tuunaamaan. Ja tietenkin vois ottaa kuvat siisteistä tyttösistä ehkä myös julkaista :)

Ja niin raksakin edistyy :) kodinhoitohuoneessa on jo muutama kaappikin laitettuna! Muut kalusteet odottaa vielä asennusta, laminaatti laittoa, tapetit seinille pääsyä, pari seinää maalia... eli vielä tekemistä riittää, mutta kyllä se kai siitä. Mä niiiiiin odotan omaa kotia!!!!

-mervi-

Ai niin, Nemi kävi silmäpeilauksessa ja rokotuksissa, terveet silmät, painoa 9,5kg ja hienosti käyttäytyi!

1 kommentti:

Adeina kirjoitti...

Onnea kisauran korkkauksesra :) Siitä se lähtee ja tosi hienosti kun heti ekasta tulos. Hyvä te! Aurinkoisia päiviä ja rapsuja koirille :)