torstai 4. tammikuuta 2007

Tokoilua

tänään käytiin ekaa kertaa koirakentällä, tai pikemmin hallilla (Pieksämäen PalveluskoiraYhdistys ry) toko-treeneissä. Tai no ei ehkä voi puhua treeneistä, mutta jotain sinnepäin, pennuille tarkoitettua toko harjoittelua.
Paikalla oli kaiken kaikkiaan 10 koirakkoa, ja Mila taisi kyllä olla nuorin. Toiset osasi jo hienosti seurata ja mennä sivulle käskystä kun meidän neiti taas päätti suureen ääneen ilmottaa kauniilla sulosoinnuilla että länderi on paikalla! :)
no kyllä mekin jotain muuta tehtiin ku haukuttiin, vähän maahanmeno harjoituksia ja kontaktin pitämistä, piti ohittaa toinen koira ja pujotella koirakoita niin että kontakti säilyi. Ihan hyvin meni, ei haukkunu ohitus tilanteissa ollenkaan :) lopuksi vielä luoksetulo niin että ohjaaja piti koiran kun itse juoksi kauemmaksi ja kutsui luokse. Luokse tuli :)

Ihan kivaa oli ja uudestaan mennään varmasti, tavoitteena lähinnä saada Mila kuuntelemaan ja toimimaan muiden koirien läsnäollessa. Oli puhetta jo yhden tuttavan kanssa että huhtikuussa olisi tulossa agilityn-alkeiskurssia ja keväällä näyttelykurssi... katsotaan mihin kaikkeen kerkee, mieli kyllä tekis...

-mervi ja mila, joka ilmeisen väsyneenä nukkuu sylissä-

Ei kommentteja: