tiistai 3. huhtikuuta 2007

Eläinlääkärissä

Tänään käytiin Czenen kanssa eläinlääkärissä päivittämässä taas rokotukset.
Valmistelin lähtöö hyvissä ajoin, siis tarvittavat paperit mukaan ja katoin onko takakontissa jotain ylimääräistä ennen kuin koiran sinne lykkää. En kerennyt kuin aukasta takaluukun niin nökötti Czene jo siellä. Ei meinannu tulla ees pois sieltä käymään pissillä ennen lähtöö, päätti kai varmistaa että ei unohdu matkasta...

Vastaanotolla oltiin hyvissä ajoin, eikä siellä näkynyt muita eläimiä laisinkaan. Ilmottauduttiin ja käytiin puntarissa (23,8 kg) ja mentiin hetkeksi odottamaan ennen kuin eläinlääkäri kutsui sisään.
Nostin Czenen pöydälle ja lääkäri tutki päällisin puolin, kurkkas korvat, silmät, hampaat ja kuunteli sydänäänet. Kaikki tais olla ihan kohillaan, hampaat kyllä näyttävät jo aikansa eläneiltä, mutta ei kuulemma syytä poistaa kun eivät ole läpimätiä ja rauhottaminen aina tällä iällä riski...
Kyljestä olevasta patista otti näytteen ja totesi sen edelleenkin olevan vain rasvaa, se vaan on kasvanut aika vauhilla. Toisaalta ei kyllä haittaa menoa, joten eiköhän se mukana tule.
Lopuksi vielä kaksi piikkiä niskaan, joihin ei reagoitu mitenkään ja ohjeita kuinka syöttää särkylääkkeitä ja nivelvalmistetta jotta estettäisiin linkuttamiset. Nivelet kuulemma jäykät myös etujaloissa, uintia suositteli kesälle. Eiköhän se hoidu kunhan vaan jäät sulais pois..

Kassan kautta lasku ja purkki särkylääkettä mukaan, ja vähän ylimääräisiä maistiaisiakin saatiin. Czene olisi jääny mielellään nuuskuttaa lattian hajuja ja nuolemaan koko vastaanotto henkilökunnan naamat, niin päättäväisesti kisko itteään tiskin taakse. No, sain kuitenkin koiruskan mukaani, ettei tarvinnut sinne jättää maskotiksi :)

-mervi-

Ei kommentteja: