maanantai 16. huhtikuuta 2007

Viikonloppu ohi

Viikonloppu hurahti ohi kovinkin keväisissä tunnelmissa, muutama kuva siitä jäljempänä..
Ja itse asiassa sain kuin sainkin tehtyä jotain!!

Lauantaina kävin kaupungilla, tosin en ostanu Milalle uutta lelua, ei löytyny kivaa.. melkein ostin semmosen hännän (pehmo-seepran häntä) mutta jäi vielä kauppaan, se voisi olla toimiva kapistus retuuttamiseen koulutus tilanteissa. Enkä ostanu sitä myrkkyäkään, mutta tarkoitus on kyllä mitä pikimmiten.
Lauantaina kävin myös Mummon uudella kämpällä maalailemassa hieman, tuloksena lähes maalattu yksi iso seinä ja kädet ihan maalissa, se tela perkules ei ollu yhteistyöhaluinen alkuun...

Lauantaina käytiin myös tallilla Milan kanssa pitkästä aikaa, nyt ollaankin kunnostauduttu sillä saralla ja talleiltu ollaan niin la, su kuin tänäänkin.
Hepat on Milasta aika isoja ja pelottavia, mutta ei se tajua niitä väistää kun tohottaa tulla mun perässä. Aika hyvin uskoo kun kieltää eikä enää edes hauku kun lakaisee lattiaa, tai siis aina haukkuu kerran mutta yhdestä kiellosta uskoo hyvin. Aika tollona pyörii siis jaloissa, ja kun su kävin ratsastelee niin meinas tunkee vähän väliä takajalkoihin. Onneksi oma hepukka tosi pitkä pinnanen koirien kanssa, lähes tulkoon saa hännässä roikkua ennen kun hermostuu oikeesti, varoittelee kyllä luimistelemalla mutta ei tähtäile kintuillaan :)
Milalla oli aika näkemisen arvonen ilme kun kiipesin hevosen selkään, oli et "häh, miks sä sinne meet? tuutko vielä alas?" :)

niin ja lauantaina vielä puunasin auton, niin sisältä kuin ulkoa (tai siis kimmo pesi...) nyt sekin hoidettu päiväjärjestyksestä :)
Lauantaina käytiin myös (kuten tänäänkin) hyppelee koulun pihalla penkkejä, onnistuu ihan ok mun mielestä, katotaan mitä sanovat ke agi-harkoissa.. vähän on kyllä vielä treenamista paikalla olossa, millään ei malttas odottaa paikallaan että palaan viereen, ei oikein kummallekaan puolelle, no treeni jatkuu..

sunnuntaina nukuttiin ensin törky pitkään, käytin kyllä ysin aikaan Milan aamutoimilla mut sit kammettiin koko konkkaronkka takas sänkyyn pitkälleen...
lopulta kun noustiin siivosin kämpän, imuroin pesin lattiat ja pesin pyykkiä. Kimmo ja Mila haravoi sillä aikaa takapihan, tai Mila kärvisteli, olis halunnu sisälle tai naapurin pihaan mutta kumpikin oli kiellettejen listalla, tyytyi kaivelee kukkapenkkejä :)

Sunnuntaina kaks kovaa otti myös yhteen, pallon perään juostessa kopsahti Czene ja Mila aika kovasti yhteen, kumpikin ärähti ja Czene hiippaili varovasti luokse. Czenellä silmäluomessa naarmu, josta tuli vähän verta ja Milalla kuhmu silmäkulmas. Leikit loppu siihen siltäerää, mutta nopeesti olivat taas koirukset kavereita.
Sunnuntaina ekaa kertaa Mila murisi Czenelle, Czene hyppäs mua vasten kun mulla oli nameja kädes, ja Mila tuli ärisee sen pois.. meinaakohan pikku neiti alkaa komentelee enemmänkin vanhaa mummoo?

Mutta niin siinä meni viikonloppu ja arki koitti taas, tänään otin ekan reseptin vastaan töissä :) aika jänskää oli, ja huomenna kait lisää vaan :)

Muutamia kuvia viikonlopun auringonpaisteesta ja tallin tunnelmistatalliltakin muutama kuva...


Minun tallikoira ja hepsukki Waittinen 14v


-mervi-

Ei kommentteja: