maanantai 2. huhtikuuta 2007

Kevätpäivillä

Lauantaina vietetiin Milan kanssa loistavaa kevätpäivää Mikkelin seuduilla länderien kevätpäivillä. Kun kerran rotuyhdistys tällaisen kokoontumisen järjestää ja vielä näin lähellä olihan sinne osallistuttava, vaikka olin kyllä kahden vaiheilla lähdenkö olleenkaan vai lähdenkö ilman Milaa vai otanko Milan mukaan juoksuista huolimatta.
Päädyin sitten lopulta viimeiseen vaihtoehtoon, kun kerran sain porukoilta farmarin lainaan ja häkin Milalle sinne.

Päivä ei ehkä ollut Milan mielestä kaikista kivin, kun joutui katselemaan menoa paljon autosta. Pääsi kuitenkin vähän tutustumaan rotu-tovereihin, silloin kun vähemmän porukkaa paikalla ja pojat oli kiinni..
Muutaman poitsun kanssa kyllä tehtiin tuttavuutta (turvallisesti hihnan päässä)ja joku kävi auton luukullakin haikailee neitosen perään...



Päivän ohjelmassa oli siis yleistä oleilua länderi porukan kesken, alku kahvitelua, lenkki joka me siis jätettiin väliin, ja kierreltiin silloin omia reittejämme, ruoka maittava sellainen, kiitos järjestelyistä vastanneille, vuosikokous jossa mm. palkittiin ländereistä parhaimpia ja jälleen kahvit ja pullat..


Tosi kiva oli nähdä länderiporukkaa ja tutustua ihmisiin, uusia naamoja kun ollaan. Toisaalta hetkittäin oli hieman ulkopuolinen olo, kun tuntui että kaikki tuntee toisensa ja ite on ihan pihalla kuka on kuka. Mutta ei kai sitä opi tuntemaan ihmisiä jos paikalle ei vääntäydy, ja aina onneksi riittää puhumista jos ei muusta niin sitten koirista :)

Päivän jälkeen Mila oli kovin väsynyt, vaikka ei ollutkaan pääsyt osallistumaan yleiseen riekkumiseen, taisi olla niin paljon uutta katseltavaa että illan lenkki meni vallan leppoisasti.



Kiitos kaikille joita tavattiin, ehkäpä uskallaudumme jatkossakin mukaan, ehkäpä sinne leirille, kun sekin kerran täällä päin...




Sunnuntaina kävin sitten katsomassa paikkakunnalla järjestettyjä agi-kisoja. Mila ei päässyt mukaan, kun olisi ehkä turhaan sekoitellu poikien päitä tuoksullaan.
Kävin kannustamassa kaveria Annaa Elli-shelttinsä kanssa ja ihailemassa kuinka hyvin yhteistyö koiran kanssa voikaan sujua... on se helpon näköistä kun sen osaa...
toivottavasti joskus ite vois saada koiran kanssa yhteistyön sen näköiseksi.. (agin alkeisiin ollaan jo ilmottauduttu...)
Paikalla oli myös länderi koirakoita.. on ne kyllä pomppivaisia koiria :)
onnitelut kaikille jotka pärjäs hyvin tai tosi hyvin, itse lähin kesken päivän pois ulkoiluttaa omia elukoita

Ennen kuin tallille kampesin, heittelin koiruuksille hieman palloa...
Tässä kuvasatoa kevätpäivän riemusta

-mervi-

Ei kommentteja: