keskiviikko 14. helmikuuta 2007

Hyvää ystävänpäivää!

Kaikille jotka täällä käyvät kurkkailee toivotamme oikein lämpöistä ystävänpäivää!!


Hammasprojekti on edennyt, toinen kumahammas eilen irronnut ja toinen heiluu vähän, ehkäpä pääsen peruuttamaan sen ensiviikon lääkäriajan :)

Ollaan nyt toista yötä porukoilla talon/koiran vahtina.
Jos kotona Mila aina seuraa kun johonkin liikkuu, niin nyt niitä perässä tulevia on sitten kaksi. Ja kun toinen on kakara ja toinen vanhus niin tuntuu että todella on lapsen vahtina!
Mila jos kävelee eteiseen ja pysähtyy ovelle päin Czeene haukkuu kun luulee että joku tulee, alkaa tuo kuulo olemaan heikko niin ottaa sitten varman päälle ja haukkuu vähän väliä jos yhtään viitteitä että joku olisi tullu...
Nukkumaan menokin oli aika moista järjestelyä, punkataan porukoitten sängyssä, minkä vieressä Czeenen oma peti. Molempia koiria sai rauhotella jäämään omille paikoille nukkumaan, ja Mila päädyttiin eristämään laatikolla sängyn ja seinän väliin toiselle puolelle ettei yöllä hortoile Czeeneä herättämään. Czeene ei olis malttanut alkaa nukkumaan, selvästi ressas kun oli "vääriä" ihmisiä ja piti vahtia pääseekö Mila sänkyyn vai mihin menee... no, jospa nuo tottus tähän ja eihän tää ole kuin muutaman yön juttu.
Mila on ollut päivät kotona, helpompaa kun porukoilla ihan liikaa mielekiintoisia asioita päiväksi tutkailla pikkukoiran tasolla ja saavatpahan molemmat olla rauhassa tutuissa ympäristöissä, illat sit taas ollaan yhessä :)

nyt siis kampeamaan koko lauma kohti petiä :)
-mervi-

2 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Iloista ystävänpäivää!

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi ystävänpäiä on joka päivä, siis emme ole myöhässä ;)
Siis ystävänpäivä toivotuksia!

Vaikka hampaattomia vai mitä Mila?

Terkkui

itu & nasu