maanantai 19. helmikuuta 2007

Kuulumiset

Viikonloppu on takanapäin ja armoton arki koitti taas. Mun pitäs juurikin lukea tenttiin, mutta ensin pikaisesti kuulumiset blogiin :)

Sunnuntai meni aika rauhallisissa merkeissä. Aamulla käytiin lenkillä ja sillä reissulla pyydystettiin kahta karannutta koiraa.
Toinen oli tutun Suomen lapinkoira "Rekku", joka viipotti menemään teitä pitkin irti. Ei antanu kiinni taikka tullu Milaan tutustumaan vaan lähti karkuun. Kimmo soitti omistajalle joka sitä etsiskelikin, kiinni ei hänkään ollut saanut mut omin päin koira oli kuulemma tullut kotia.

Matka jatkui kunnes huomattiin omakotitalon pihan aidan väärällä puolella russelin. Tuttujen "Vallu" oli karannu narustaan, jossa pihassaan kiinni ja lähteny naapurin pihoja tutkailee. Onneksi siinä pihassa oli ollu poika ja toinen koira, jota oli jääny tutkailee, mutta aita niin tiheä ettei pihaan ollu päässy. Nappasin sit russelin kainaloon (ei päässy karkuun kun oli niin syvä hanki mihin uppos:)), ja lähin kysymään tutuilta puuttuko niiltä jotain, ja puuttuhan niiltä. Vallu pääsi turvallisesti kotiin, vieressä kun meni autotie...

Muuten sunnuntai meni varsin leppoisasti (tosin mä pääsin ralliauton kyytiin, ja se ei ehkä ollu kovin lepposaa, mut ihan hauskaa).

Tänään sit olis ollu taas tokoa hallilla, mutta ois tullu kauhian kiirus ja pakkanenkin kiri koko ajan, niin jätettiin väliin. jos sitä nyt vähän lukis...

Hammasprojekti on edennyt, taitaapa olla niin että on saatu päätökseen. Toinenkin yläkulmahammas lähti lopullisesti irti tänään ja mun mielestä nyt rupee olee jo kaikki vaihtunu. Eläinlääkäri ajan pääsin siis perumaan :)
Nyt vaan otetaan sitten tehotreeniin se hampaiden kattominen ja se että siitä tulee Milalle positiivinen kuva. Nyt olen ollu vähän väliä sen suuta tonkimassa ja heiluttelee hampaita eikä se Milan mielestä oo ollu huippu hauskaa.

Korvistakin irtos teipit, saa olla nyt ilman kunnes nousevat taas. Korvien iho tuntu hieman paremmin sietävän sormiteippiä (sitä millä esim. lentopalloilijat teippaa sormiaan), tosin ei ehkä ollu yhtä pitävää, mutta ei ehkä yhtä punaseksi menny iho. Katsotaan millon taas saa laittaa teipit...

-mervi-

Ei kommentteja: