maanantai 12. helmikuuta 2007

Maanantai.

Tää päivä on kyllä ollut oikea kunnon maanatai. Varsinaisesti mikään ei ole mennyt huonosti, mutta ei kyllä mikään ole piristäny päivääkään.

Hammasprojekti etenee. Toinen yläkulmahamapaista lähes irti, toinen heiluu huonosti. Varasin eläinlääkäri ajan, ja nyt on reilu viikko saada hampaat veke. toivottavasti onnistuu..

Mila oli oksentanut tänään. En ollut itse paikalla mutta jotain oli ykäilly, ei kuulemma ollut ollu mitään ihmeempiä sattumia joukos ja maha toiminu muuten normaalisti. Enkä kyllä mäkään ole huomannu mitään erikoista, jospa oli vaan tilapäinen härö...

Käytiin myös tokoilee pitkiin aikoihin, pakkaset kun tupanneet rajoittamaan viime aikoina... Koiria oli taas aika vähän ja otettiin ihan perusjuttuja.
Seuraamista, meidän pitäs opetella että namia sais nostettua vähän ylemmäks nenästä ja jalat pysys edelleen maassa. Liikkeestä maahan menoa ja seisomaan jäämistä, no sujuu ja sujuu... Menee maahan kun namilla ohjaa, mutta ei kyllä pysy siellä kauaa jos namin viet kauemmaksi tai palkkaat... Seisomaan jää, mutta taaskaan ei pysy helposti paikallaan, seuraa namia tai lyön persiin maahan.. no ehkä vaan treeniä lisää eikä pitäis oottaa liikoja..
Luoksetulo kyllä onnistu, että jotain positiivista :)

Mä taidan mennä kattoo salkkareita ja syömään jäätelöä, jospa siitä sais tän maanantai-fiiliksen kohoamaan :)

-mervi-
(kätevä tää mun karkkilakko, kun kaikkia muita herkkuja vetää sitten kaksin käsin, no nameja en kuitenkaan ole syöny..)

Ei kommentteja: