lauantai 17. helmikuuta 2007

Lumileikkejä ja peilikavereita

Porukat palasivat eilen illalla kotia, ja normaali järjestys palasi koireinkin elämään. Taisi olla hieman ressaava tuo yhdessä elely itse kullekin. Czeene oli ihan älyttömän mustasukkainen minusta Milalle. Mila jos tuli mun luo, Czeene tuli haukkuen perässä. Milaa tilanne luonnollisesti hämmensi, ja kieltämättä muakin rupesi jo risomaan se jatkuva louskuttaminen. Onhan se toisaalta ymmärrettävää, kun minä olen kuitenkin ollut Czeenelle se joka paijaa ja ottaa kainaloon, ja nyt joku rääpäle tulee osingoille. Ja sitten kun siihen lisätään vielä huono kuulo ja jatkuva luulo että joku tulee, niin haukkumista riitti!

No, nyt on kuitenkin normaali päiväjärjestys palannut, on useampi ihminen jakamassa huomiota. Koiratkin viihtyivät hyvin yhdessä tänään lumi touhuissa. Czeene kaiveli palloa ja Mila vaan tohotti menemään hangessa...


Kotosalla meille on vihdoin tullut kylpyhuoneen uudet kalusteet (meillä on siis aloitettu kylppäri remontti jo ennen kuin Mila oli tullut, ja ollut nyt pitkään muuten valmis, paitsi että puuttuu allas ja hana, ei mitenkään oleelliset jutut... niin, ja älkää ikinä tilatko puolitutulta siinä toivossa että saa vähän edullisemmin, meillä allas- ja peilikaappi tilattiin joulukuun alussa...)! tai siis eivät kalusteet ole vielä paikallaan (ja sitä varmaan ootellaan toiset parikuukautta...) vaan ovat eteisessä. Mila bongas kivan leikkikaverin peilikaapista ja pitkään yritti houkutella sitä leikkiin. Mila makas sen eessä lattialla ja vinku mut ei se vaan tajunnu... aika tyhmä, vaikkakin kaunis kaveri :)


Tänään varmaan katotaan piirretty Autot-leffa, tuli semmonen hommattua. Tai siis oli lainassa tutun pojalta, ja Mila oli päättäny perehtyä pahvikuorten sisltöön tarkemmin... onneksi löyty helposti vielä ärrältä uusia että oli jotain mitä palauttaa :)

-mervi-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, Fenja-sisko on aivan pöpinä peilikuvaansa: sille pitää murista, haukkua, ja sen kimppuun "hyökätään" salamannopeasti syöksyen etutassut uhkaavasti pystyssä... :-DDDDD